De ce creare magazin online optimizat SEO? Daca nu sunteti inca prezenti pe piata online, pierdeti clienti in favoarea firmelor care deja sunt prezente in mediul online prin intermediul magazinului online.

Indiferent cui va adresati, clientilor finali sau altor firme (B2C sau B2B), INEDIT WEB va ofera solutii profesionale de ecommerce, cu functionalitati multiple si optimizare SEO inclusa. Prin detinerea unui magazin online aveti sanse de a castiga o parte din clientii din mediul online.

Deschis 24/7 cu acelasi randament – creare magazin online optimizat SEO

Chiar daca o mare parte din cumparaturi se deruleaza in locatiile centrelor comerciale, nu este mai putin adevarat ca numarul cumparatorilor care aleg sa comande online este intr-o continua crestere. Din motive de timp, comoditate sau usurinta in a gasi oferta cea mai buna, din ce in ce mai multi cumparatori aleg varianta online.

Astazi, majoritatea firmelor mari aleg sa detina pe langa locatiile fizice din centrele comerciale si magazine online ce profita de o piata din ce in ce mai mare de cumparatori. Avantajele sunt seminificative:

  • posibilitatea de a se adresa unui numar nelimitat de cumparatori, locali sau din afara orasului, tarii
  • program continuu de lucru, 24/7
  • cosuri reduse ale magazinelor online comparativ cu cele clasice
  • randament constant
  • posibilitatea de coletare si analiza a informatiilor utile despre interesul cumparatorilor online

Plata online, plata ramburs – creare magazin online optimizat SEO

Un magazin online trebuie sa ofera cumparatorilor variante diverse de livrare si plata. Prin solutiile de creare magazine online oferite de INEDIT WEB, va oferim posibilitatea de achitare / plata a bunurilor cumparate atat prin plata ramburs la curier cat si varianta de plata online, metoda folosita din ce in ce mai mult in ultimul timp.

Plata online se va derula prin intermediul unui procesator de carduri (PayPal, euplatesc.ro, mobilpay.ro), in conditii de securitate si siguranta. Prin intermediul unui procesator extern, cerintele si costurile unui magazin online din punct de vedere a asigurarii securitatii platilor online sunt reduse.

Creare magazin online optimizat SEO 2

Statistica clienti, comenzi, cosuri abandonate, produse de interes – creare magazin online optimizat SEO

Unul din avantajele magazinelor online este posibilitatea de masurare a interesului cumparatorilor online. Oferim solutii in monitorizarea comportamentului utilizatorilor pe site, sursa de provenienta, modul in care site-ul dvs. a fost gasit, contorizarea vanzarilor, etc. Informatiile colectate sunt utile in reanalizarea website-ului si implementarea modificarilor necesare in cresterea vanzarilor.

Solutii de ecommerce recomandante – creare magazin online optimizat SEO

In functie de solicitarile dvs., va putem oferi variante de magazine online cu posibilitatea de management al unui numar limitat sau nelimitat de produse, categorii, clienti, comenzi.

Indiferent ca este vorba de un magazin online cu putine produse si categorii, un numar mare de produse, categorii, trafic divers, continut tradus in mai multe limbi, avem solutii care sa satisfaca orice solicitare.