Optimizare SEO website, magazin online

Optimizarea SEO on page se adreseaza acelor clienti care detin website-uri sau magazine online ce nu ocupa pozitii suficient de performante in cautarile lansate pe motorul de cautare Google.

Alege serviciile de optimizare SEO pentru website sau magazin online pentru rezultate organice / naturale bune la cautarile lansate de utilizatorii din mediul online pe motorul de cautare Google.

Optimizarea SEO on page iti ofera posibilitatea de iesi mai bine in cautari cu website-ul / magazinul online la cautarile organice dar si posibilitatea de a scadea costurile unei campanii platite de tipul Pay-per-click.

SMART WEBSITE va ofera servicii de optimizare SEO pentru website-uri, magazine online, pagina Facebook, pagina Google MyBusiness, canal de YouTUBE.

Optimizare structura

Optimizarea SEO a structurii de pagini a website-ului / a structurii de categorii si subcategorii a magazinului online.

Optimizare foto / video

Optimizarea SEO a materialului grafic de pe site / magazin online, in special a fotografiilor pentru o incarcare rapida si o indexare corecta pe Google.

Optimizare continut

Optimizarea SEO a continutului website-ului / magazinului online. Se va evalua si optimiza continutul in functie de cuvinte cheie de interes.

Optimizare UI & UX

Optimizarea functionalitatii site-ului / magazinului online pentru o crestere a ratei de conversie si o scadere a bounce rate-ului.

smartwebsite-seo

Alege serviciile noastre de optimizare SEO si beneficiezi si de:

IMBUNATATIREA REZULTATELOR LA CAUTARI

Prin intermediul optimizarii SEO, website-ul tau sau magazinul online va putea obtine rezultate mai bune la cautarile lansate pe Google.

CRESTEREA VITEZEI DE INCARCARE

Realizand o optimizare SEO corecta si eficienta, viteza de incarcare a website-ului / magazinului online va creste considerabil.

SCADEREA COSTURILOR PPC

Prin optimizarea SEO a paginilor de destinatie a anunturilor campaniei PPC, relevanta anuntului va creste iar pretul per click va scadea.

OPTIMIZARE SEO PAS CU PAS

Optimizarea SEO a unui website implica mai multe etape. Optimizarea SEO se poate derula pe unul sau toate punctele de mai jos, in functie de cerintele si rezultatele dorite. Pentru rezultate maxime va recomandam optimizarea tuturor item-urilor necesari a fi optimizati in urma evaluarii initiale.

ANALIZA WEBSITE / MAGAZIN ONLINE

Optimizarea SEO a unui website sau magazin online incepe cu o analiza amanuntita a website-ului, in urma careia se vor stabili aspectele pozitive si negative, ce au efecte directe in pozitionarea website-ului la cautarile lansate pe motorul de cautare Google.

Etapa initiala include analiza cuvintelor cheie de interes ce definesc cel mai bine produsele sau serviciile oferite de afacerea ta si a principalelor elemente SEO on page (titluri, descrieri, continut, linkuri interne, anchor text link, fotografii – dimensiuni si taguri specifice, continut multimedia, formatari specifice, etc.). In procesul de analiza folosim tool-uri dedicate: Google Analytics, Google Webmaster Tools, MOZ – Open site explorer.

ANALIZA CONCURENTA DIRECTA

Optimizarea SEO a unui website sau magazin online include analiza concurentei. Se vor analiza principalii competitori cu website-uri / magazine online in domeniul de activitate al afacerii tale.

In urma acestei etape se va stabili plusurile si minusurile constatate in urma analizei comparate a website-ului tau in raport cu website-urile concurentei. In urma primelor doua etape de analiza se va putea defini strategia de optimizare SEO necesara imbunatatirii rezultatelor la cautari.

REALIZAREA OPTIMIZARII SEO ON PAGE

Optimizarea SEO on page a website-ului / magazinului online se va derula dupa analiza SEO din prima etapa si va fi axata pe optimizarea elementelor on page urmarind recomandarile Google si cresterea relevantei paginii la cuvintele cheie de interes ce definesc produsele sau serviciile prezentate.

Elemente ce vor fi optimizate: titluri pagini / produse, descrieri pagini / produse, elemente meta / tag-uri, formatari speciale de tipul H1- H6, linkuri interne, atribute follow / nofollow, index / noindex si anchor textul specific acestora, optimizare dimensiuni imagini si elemente meta specifice acestora, eliminare linkuri nefunctionale, optimizare format linkuri – SEO friendly URL, eliminare elemente considerate de risc de catre motorul de cautare Google – iframe-uri.

Elementul SEO on page cel mai important a fi optimizat ramane continutul. Un continut de calitate, original, bine structurat, optimizat prin folosirea cuvintelor cheie, va face diferenta in rezultatele la cautari.

OPTIMIZARE ASPECT RESPONSIVE, VITEZA & SECURITATE WEBSITE

Optimizarea SEO asupra elementelor responsive este esentiala avand in vedere numarul foarte mare de accesari realizate de pe dispozitivele mobile. Designul responsive asigura o afisare corecta si placuta a informatiilor pe site atat pentru utilizatorii de laptop cat si pentru cei de tableta sau telefon.

Viteza de incarcare este un alt element necesar a fi verificat si optimizat. Un website cu o viteza buna de incarcare va fi pozitionat mai bine in rezultatele la cautari decat un site cu o viteza slaba de incarcare.

Securitatea website-ului sau magazinului online este necesara, oferindu-va stabilitate in rezultatele la cautari, si obligatorie pentru evitarea unei penalizari din partea motorului de cautare Google.

OPTIMIZARE OFF PAGE – LINK BUILDING

Optimizarea SEO off page este necesara in raport de evaluarea realizata la punctul 2. In functie de raportul de evaluare a concurentei, se va defini strategia de optimizare off page, prin campanii de link building.

Campaniile de link building, specifice optimizarii SEO off page, este elementul cel mai important care face diferenta in rezultatele de cautare. Linkurile cu autoritate mare, de pe cuvinte cheie, obtinute natural de preferat, contribuie substantial la o pozitionare foarte buna a website-ului la cautarile pe anumite cuvinte cheie.

Prin optimizarea SEO off page va putem propune, in urma analizei realizate, o strategie de optimizare pe termen lung prin campanii de link building de calitate.

ANPC ANPC
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this