Promovare web, campanii PPC

Promovarea web se adreseaza acelor clienti care detin website-uri sau magazine online ce nu ocupa pozitii suficient de performante in cautarile lansate pe motorul de cautare Google si care doresc rezultate intr-un timp cat mai scurt.

Alege serviciile de promovare web pentru website sau magazin online pentru rezultate cat mai bune la cautarile lansate de utilizatorii din mediul online pe motorul de cautare Google.

Promovarea web iti ofera posibilitatea de a iesi mai bine in cautari si de a creste traficul, numarul de conversii si comenzi plasate pe website-ul / magazinul tau online intr-un timp scurt.

SMART WEBSITE va ofera servicii de promovare web pentru website-uri, magazine online prin campanii de promovare de tipul PPC pe platforma Google AdWords.

Promovare PPC

Campanii de promovare de tipul pay per click pe reteaua de promovare Google AdWords.

Promovare Facebook

Campanii de promovare de tipul pay per click pe reteaua de promovare Facebook.

Promovare YouTUBE

Campanii de promovare de tipul pay per click pentru promovarea continutului video pe platforma YouTUBE.

Promovare magazin online

Campanii de promovare de tipul pay per click pentru produse pe reteaua de promovare Google AdWords.

inedit-web-promovare-web-1

Alege serviciile noastre de promovare web si beneficiezi si de:

ANALIZA SI RECOMANDARI OPTIMIZARE SEO

Prin intermediul optimizarii SEO, website-ul tau sau magazinul online va putea obtine rezultate mai bune la cautarile organice lansate pe Google.

RECOMANDARI PT. CRESTEREA VITEZEI SITE-ULUI

Prin imbunatatirea vitezei de incarcare a website-ului / magazinului online va scadea bounce rate-ul si implicit numarul utilizatorilor care abandoneaza site-ul.

RECOMANDARI GRAFICA WEB

Prin imbuntatirea materialelor grafice de pe site - foto prezentare produse, video prezentare, imagini prezentare produse - va creste si experienta utilizatorilor pe site.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this