Servicii creare website, magazin online, blog

Website prezentare

Servicii de creare website de prezentare, cu design responsive si sistem de management continut – CMS.

Magazin online

Servicii de creare magazin online, design responsive, module clienti, comenzi, filtrare produse, plata online.

Blog personal

Servicii de creare blog personalizat, cu design responsive si optimizat SEO pe cuvinte cheie de interes.
smartwebsite-servicii-website-prezentare-1

CREARE WEBSITE PREZENTARE

Optimizare SEO si CMS incluse

Va oferim servicii web design pentru creare website prezentare cu design responsive si adaptat la specificul afacerii dumneavoastra, optimizat SEO, cu sistem de administrare continut (CMS), pagina si formular de contact, galerie foto – video – audio sau orice alte elemente specifice unui website de prezentare.

Site-urile realizate de noi au la baza cele mai populare CMS (Content Management System), platforme administrabile usor si cu multiple posibilitati de customizare. Astfel, fiecare website realizat vine la pachet cu panou de administrare, modul de SEO on page inclus, un numar nelimitat de pagini, articole sau categorii, posibilitatea de creare a galeriilor video, foto, audio, formulare de contact si numeroase alte functionalitati prin care proiectul dumneavoastra online capata un design si o functionalitate deosebita.

Website de la 199 Euro

Oferta pentru site-uri de prezentare firma

Design responsiv, sistem administrare continut, formulare contact, integrare social media, optimizare SEO, GDPR, Gazduire web

CREARE MAGAZIN ONLINE

Optimizare SEO si sistem administrare magazin incluse

Va oferim servicii web design pentru creare magazin online cu design responsive si adaptat la specificul afacerii dumneavoastra, optimizat SEO, cu sistem de administrare magazin (CMS), sistem adaugare si modificare categorii produse si produse, fotografii, descriere, preturi si oferte de pret, sistem administrare clienti, comenzi, grupuri de clienti, sistem administrare curieri, preturi transport, vouchere discount, sistem de email marketing, motor de cautare, statistici vizitatori, live chat / suport online si multe alte functionalitati.

Magazinele online realizate de noi au la baza scripturi populare si consacrate in ecommerce, Magento, Prestashop, WooCommerce, CS-Cart, Open Cart,  platforme administrabile usor si cu multiple posibilitati de customizare. Astfel, fiecare magazin online realizat vine la pachet cu panou de administrare categorii, produse, informatii produse, clienti, curieri, oferte produe, modul de SEO on page inclus si numeroase alte functionalitati prin care magazinul dvs. online nu doar va arata bine dar va oferi o experienta placuta clinetilor / cumparatorilor din mediul online.

smartwebsite-servicii-magazin-online-1

Magazin online de la 499 Euro

Oferta pt. afaceri mici (max 1000 produse)

Design responsiv, sistem administrare comenzi & clienti, modul administrare categorii si produse, oferte produse, optimizare SEO, GDPR, Gazduire web

smartwebsite-servicii-blog-1

CREARE BLOG PERSONAL

CMS si Design responsive incluse

Va oferim servicii web design pentru creare blog cu design responsive si personalizat pe tematica aleasa, optimizat SEO, cu sistem de administrare continut (CMS), pagina si formular de contact, galerie foto – video – audio sau orice alte elemente specifice unui blog.

Blogurile realizate de noi au la baza cele mai populare CMS (Content Management System) de pe piata, WordPress si Joomla, platforme administrabile usor si cu posibilitatea de a adauga continut nou si de pe telefon sau tableta. Astfel, fiecare blog realizat vine la pachet cu panou de administrare, modul de SEO on page inclus, un numar nelimitat de pagini, articole sau categorii, posibilitatea de creare a galeriilor video, foto, audio, formulare de contact, posibilitatea de a insera videoclipuri de pe YouTUBE si fotografii de pe Instagram si numeroase alte functionalitati prin care blogul dumneavoastra online capata un design si o functionalitate deosebita.

PORTOFOLIU

websiteuri & magazine online create de SMART WEBSITE

matmob-w

matmob.ro – website prezentare creat de SMART WEBSITE

cofetaria-riama-w

cofetaria-riama.ro – website prezentare creat de SMART WEBSITE

portofoliu-idealfix.ro-s

idealfix.ro – website prezentare creat de SMART WEBSITE

portofoliu-veryfix.ro-s

veryfix.ro – website prezentare creat de SMART WEBSITE

portofoliu-plaseinsectesijaluzele.ro-s

plaseinsectesijaluzele.ro – website prezentare creat de SMART WEBSITE

portofoliu-terapiisikineto.ro-s

terapiisikineto.ro – website prezentare creat de SMART WEBSITE

portofoliu-plumbing-centralheating.co.uk-s

sewspecial.com.au – website prezentare creat de SMART WEBSITE

portofoliu-sewspecial-s

sewspecial.com.au – website prezentare creat de SMART WEBSITE

CONTACT

Alege servicii profesionale, alege Smart Website!

Spune-ne despre proiectul tau

Trimite-ne un email folosind formularul de mai jos cu cerintele proiectului

 

Solicita oferta