smartwebsite-seo-sem-google-2018

PROMOVARE GOOGLE ADWORDS

Google AdWords este platforma care va permite sa va promovati intr-un mod rapid si transparent site-ul, magazinul online sau afacerea dvs.

Atrage mai multi clienti – Creste numarul de vizitatori pe site / magazin online, comenzile / vanzarile online sau a numarul de contacte telefonice.

Atrage utilizatorii la momentul potrivit – Promoveaza site-ul sau magazinul online la momentul sau in perioada de maxim interes pentru clienti.

Promovare pe plan local sau global – Promoveaza site-ul / magazinul online pentru clientii din anumite tari, regiuni sau orase.

SMART WEBSITE va ofera servicii profesionale de promovare intr-un timp scurt si rezultate garantate pe reteaua Google AdWords.

smartwebsite-seo-sem-google-2
smartwebsite-seo-sem-google-3

Smart Website - Promovare Google AdWords

DEVINO CUNOSCUT UNUI NUMAR MARE DE UTILIZATORI

Promoveaza-ti site-ul sau magazinul online pe cel mai folosit motor de cautare – Google. Alege sa fii prezent acolo unde concurenta este deja!

CRESTE VIZIBILITATEA AFACERII

Prin intermediul reclamei platita pe reteaua Google AdWords, vizibilitatea site-ului / magazinului online si implicit a afacerii tale creste considerabil!

CASTIGA CLIENTI NOI

Castiga noi clienti prin intermediul unei prezente si a unei reclame profesionale pe motorul de cautare Google.

CRESTE VANZARILE DE PRODUSE / SERVICII

Creste vanzarile promovand produsele si serviciile de interes pentru clienti, prin anunturi targetate si vizibilitate ridicata.

CASTIGA CLIENTI LOIALI

Construieste relatii pentru ca afacerea ta sa ramana in centrul atentiei clientilor.

TESTEAZA NOI PRODUSE / SERVICII

Testeaza cererea si impactul unor noi produse si servicii prin intermediul platformei Google AdWords.

Smart Website - Promovare prin campanii PPC

Promovarea prin campanii PPC – Pay per click, se poate realiza promovarea rapida a unor produse si servicii pe retelele Google si/sau Facebook

Campanii PPC Google AdWords

Google AdWords este o platforma care va ofera posibilitatea de promovare de produse si servicii,in mod direct, prin intermediul unor anunturi platite si evidentiate ce sunt afisate in pagina de cautari a motorului de cautare Google. Campania de promovare se realizeaza in limitele unui buget prestabilit.

Google Adwords ofera posibilitatea de a alege modul, locul si timpul cand se va realiza promovarea produselor si serviciilor.

Cum functioneaza? Fiecare utilizator din mediul online, pentru a cauta un produs, serviciu sau informatie foloseste cuvintele cheie ce definesc acel item. Prin intermediul cuvintelor cheie specifice, a geolocatiei, a intervalului de timp dorit si a modului de intocmire a anunturilor, utilizatorii din mediul online sunt redirectionati spre o pagina destinatie care prezinta produsul sau serviciul promovat.

Campanii PPC Facebook Ads

Facebook Ads este o platforma care va ofera posibilitatea de promovare de produse si servicii,in mod direct, prin intermediul unor anunturi platite si evidentiate ce sunt afisate pe reteaua Facebook. Campania de promovare se realizeaza in limitele unui buget prestabilit.

Facebook Ads ofera posibilitatea de a alege modul, publicului tinta si timpul cand se va realiza promovarea produselor si serviciilor.

Cum functioneaza? Fiecare utilizator din mediul online, pentru a cauta un produs, serviciu sau informatie foloseste cuvintele cheie ce definesc acel item. Prin intermediul cuvintelor cheie specifice, a geolocatiei, a intervalului de timp dorit si a modului de intocmire a anunturilor, utilizatorii din reteaua Facebook au posibilitatea de a vizualiza si accesa anunturile sponsorizate.

CONTACT

Alege servicii profesionale, alege Smart Website!

Spune-ne despre proiectul tau

Trimite-ne un email folosind formularul de mai jos cu cerintele proiectului

 

Solicita oferta