smartwebsite-seo-sem-facebook-2018

PROMOVARE FACEBOOK

Mareste vizibilitatea, genereaza cerere, creste vanzarile, totul cu ajutorul instrumentelor pentru afaceri oferite de Facebook

De ce Facebook – Pentru ca peste 1,2 miliarde de oameni folosesc Facebook in fiecare zi. Alege SMART WEBSITE pentru a crea o campanie de reclama pe Facebook.

Pagina Facebook – O pagina business optimizata ii ofera afacerii tale o prezenta puternica, genereaza lead-uri si realizeaza conversii. Obtine o prezenta puternica pe Facebook cu ajutorul paginii creata de SMART WEBSITE.

SMART WEBSITE va ofera servicii profesionale de social media marketing, servicii de creare si promovare afacere / servicii / produse pe Facebook.

smartwebsite-seo-sem-facebook-2
smartwebsite-seo-sem-facebook-1

Smart Website - Promovare Facebook

DEVINO CUNOSCUT PE FACEBOOK

Afacerea dvs. trebuie sa fie acolo unde sunt si clientii / utilizatorii: pe Facebook. Alege serviciile de creare a unei pagini business pentru a va face cunoscuta afacerea!

CRESTE VIZIBILITATEA AFACERII

Gastiga clienti noi, comunicand cine sunteti si ce faceti. Cu o prezenta puternica si o promovare adecvata puteti creste afacerea dvs. rapid si sigur!

CASTIGA CLIENTI NOI

Castiga noi clienti prin intermediul unei prezente si a unei reclame profesionale pe reteaua de social marketing Facebook.

CRESTE VANZARILE DE PRODUSE / SERVICII

Vinde mai mult prezentandu-le utilizatorilor produsele sau serviciile pe care ar putea dori sa le cumpere.

CASTIGA CLIENTI LOIALI

Construieste relatii pentru ca afacerea ta sa ramana in centrul atentiei clientilor.

TESTEAZA NOI PRODUSE / SERVICII

Testeaza cererea si impactul unor noi produse si servicii prin intermediul retelei de social media Facebook.

Smart Website - Promovare prin campanii PPC

Promovarea prin campanii PPC – Pay per click, se poate realiza promovarea rapida a unor produse si servicii pe retelele Google si/sau Facebook

Campanii PPC Facebook Ads

Facebook Ads este o platforma care va ofera posibilitatea de promovare de produse si servicii,in mod direct, prin intermediul unor anunturi platite si evidentiate ce sunt afisate pe reteaua Facebook. Campania de promovare se realizeaza in limitele unui buget prestabilit.

Facebook Ads ofera posibilitatea de a alege modul, publicului tinta si timpul cand se va realiza promovarea produselor si serviciilor.

Cum functioneaza? Fiecare utilizator din mediul online, pentru a cauta un produs, serviciu sau informatie foloseste cuvintele cheie ce definesc acel item. Prin intermediul cuvintelor cheie specifice, a geolocatiei, a intervalului de timp dorit si a modului de intocmire a anunturilor, utilizatorii din reteaua Facebook au posibilitatea de a vizualiza si accesa anunturile sponsorizate.

Campanii PPC Google AdWords

Google AdWords este o platforma care va ofera posibilitatea de promovare de produse si servicii,in mod direct, prin intermediul unor anunturi platite si evidentiate ce sunt afisate in pagina de cautari a motorului de cautare Google. Campania de promovare se realizeaza in limitele unui buget prestabilit.

Google Adwords ofera posibilitatea de a alege modul, locul si timpul cand se va realiza promovarea produselor si serviciilor.

Cum functioneaza? Fiecare utilizator din mediul online, pentru a cauta un produs, serviciu sau informatie foloseste cuvintele cheie ce definesc acel item. Prin intermediul cuvintelor cheie specifice, a geolocatiei, a intervalului de timp dorit si a modului de intocmire a anunturilor, utilizatorii din mediul online sunt redirectionati spre o pagina destinatie care prezinta produsul sau serviciul promovat.

CONTACT

Alege servicii profesionale, alege Smart Website!

Spune-ne despre proiectul tau

Trimite-ne un email folosind formularul de mai jos cu cerintele proiectului

 

Solicita oferta